-->

Friday, June 10, 2011

Goodies X Contest!

Who's in for a frilly ride?
First Blog Giveaway!

AND SO, THIS GIVE AWAY IS A HEART WARMING WELCOME GIFT TO MYSELF TO THE BLOGGING SCENE. I, MYSELF IS A SUCKER FOR GIVEAWAYS, AND WHO WOULDN'T WANT THEIR SUBSCRIBERS FEEL WELCOME TOO, RIGHT? 

THIS IS A DIY SHIRT DESIGN BY YOURS TRULY, AND THIS HAS BEEN VERY HELPFUL IN MY HIPSTAYEARS. AND NOW, I'M FINALLY GIVING IT AWAY. IT FITS SMALL TO LARGE FRAMES, AND IT'S BEST TO BE PAIRED UP WITH ALMOST ANYTHING! I LOVE THIS SHIRT, AND SO DOES MY SUBSCRIBERS. SO HERE'S HOW TO GET THIS:

1. FOLLOW ME ON TWITTER ▲CLICK 
[BUT FOR THOSE WHO DOESN'T HAVE TWITTER YOU CAN COMMENT ON THIS POST]

2. MENTION ME IN A TWEET AND INCLUDE AS WELL THE URL OF TWS. AND TELL ME IN A FEW WORDS WHY YOU WANTED TO WIN THIS.
*TO THOSE WHO DOESN'T HAVE A TWITTER ACCOUNT, LEAVE A COMMENT ON THIS POST THAT YOU HAVE READ ABOUT THIS AND WHY YOU WANTED TO WIN THIS.

3. SPREAD THE WORD! ♥ ON FACEBOOK, ON YOUR TUMBLR OR ON YOUR OWN BLOGGER. JUST INFORM ME *AS A COMMENT ON THIS POST* THAT YOU HAVE POSTED IT AND READ ABOUT IT.


SEE IT'S THAT EASY! CMON, DEARIES! GIVE ME SOME LOVE AND SPREAD THE WORD. THE MORE YOU DISTRIBUTE THE INFO, THE MORE CHANCES OF WINNING! THAT'S HOW MUCH I LOVE YOU. AND I'M EXCITED TO GIVE AWAY THIS TO A LUCKY VIXEN!




DON'T YOU JUST LOVE THE FRILLS?





▲ISHX

5 comments:

  1. im following via GFC :P

    but i dont have twitter so i cant follow you! :(
    but i really would love this top because i love wearing things that no one else has, and this is a diy so i dont think anyone else will!

    michelle.yip@live.com.au

    ReplyDelete
  2. Hi, uhh, i dont have a blog like this, i heard it from tumblr, but anyway, i wanna get this shirt because see, its my sisters birthday in a couple of weeks, and shes really into this style, I would love to give this to her because its one of a kind and she'd love it. It would be great if I could give this to her. This is my tumblr, jut in case, http://tumblrinfamous.tumblr.com/

    ReplyDelete
  3. Followed you in Twitter! @loudlittlefreak
    Email:aura0027@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Tweeted about the giveaway:http://twitter.com/#!/loudlittlefreak/status/80263860451418113

    ReplyDelete
  5. Shared on FB: http://www.facebook.com/koleenenriquez/posts/191287587589764

    ReplyDelete

COMMENTS | SUGGESTIONS | VIOLENT REACTIONS | LOVE NOTES